Анита Мейзер чукна 60  и заби яко гадже Младият мъж е

...
Анита Мейзер чукна 60  и заби яко гадже
Младият мъж е
Коментари Харесай

60-годишната Анита Мейзер заби топ младок!

Анита Мейзер чукна 60  и заби крепко гадже

Младият мъж е с 20 години по-млад от нея и е първенец по жиу жицу.

На мадамите им изтичат лигите по Тони Агостини, само че силиконката се похвали, че той е нейното гадже. Феновете са в ступор по какъв начин е съумяла да забие толкоз млад  и мечтан мъж.

Защото скандалната носителка на Мисис България, макар че е наблъскана с тонове силикон и да има много усъвършенствания по себе си, отново не наподобява на нежна, фина и женствена хубавица.

Двамата са дружно по мексиканските плажове. Самата Анита схваща, че почитателите й ще се чудят по какъв начин е забила този готин мачо и по тази причина пусна дълбокосмислен пост.

„ Той е доста готин мъж, мъжага. И свеж европейски първенец по жиу жицу. Какво прави той с мен ли? Ами каквото си желае и каквото желаеме двамата “, многозначително написа под фотото силиконката.

На друга фотография двамата се държат за ръце, а под нея Анита Мейзер написа „ фотография за размисъл “.

Разбира се, в мрежата има много мнения. Само че мнозина се питат по какъв начин нашата Анитка е съумяла да омае подобен хубав жребец. При състояние, че не е богата. А предходната година се молеше за пари в нета, с цел да оперира гръмналия си силикон. А след това мина през серия интервенции, с цел да се подмлади очевидно.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР